trädgårdsbutik

Vi sälja vår favorit växter, som är hållbara och nyttiga.

I vår butik sälja vi våra favoritperenner och lökar som är tålig och stark. Samt gillar vi att äta från trädgården och erbjuda vi olika sorter fruktträd, bärbuskar, grönsaksplantor och örter beroende av säsongen. Vi tycker att det är viktig att var material är miljövänligt, så vi håll koll på ursprunget och växtförodling, en del odla vi själv. Vi hjälper dig gärna att förverkliga din naturliga, blomsterika och goda trädgård! Vi kommer att sälja olika trädgårdstillbehör, som redskap, växtstöd och krukor. Allt för att ha det roligt och fint i din trädgård.

Åkershult Trädgård butik


 

Klicka här för vårt sortiment frukt och bär!

 

Intressanta länkar om våra produkter:

E-planta          En kvalitetsbeteckning för trädgårdsväxter. E-plantor är resultatet av ett   helt system för framtagning, provodling och marknadsföring av växter utvalda för svenskt klimat.

 

Grönt kulturarv®     Det är genom att odla som vi också bäst kan bevara för framtiden! Varumärket Grönt kulturarv® har skapats för att göra det möjligt att lansera och saluföra växtmaterial som av POM bedöms odlings- och bevarandevärt.

 

Perenner     Profesionals presenterar porträtt om perenner, rabatter, trädgårdsstilar och människor som älskar trädgård. De skriver om grundläggande trädgårdskunskap och om hur man kan planera, skapa och sköta en trädgård.

 

TIPS

Hur man planterar ett träd!